Vinduespudsning til erhverv - en klar aftale!

Vinduespudsning

Vi pudser/polerer alle typer vinduer i alle bygninger, både for private og offentlige virksomheder

Ring/mail til os eller udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for et uforpligtende tilbud

Ny metode til vinduespolering:

Vi har siden oktober indkøbt 3 rentvaskeanlæg, så vi nu kan vaske med 100 % rent og varmt vand. Vi renser vandet med et omvendt osmoseanlæg. Det betyder, at der kan pudses UDEN sæbe, og vinduerne vil efter et par gange, holder sig renere i længere tid.

At der ikke bruges sæbe er også med til at beskytte miljøet. Det varme vand giver et bedre resultat, og er også bedre til at fjerne fugleklatter og spindevæv m.v.

Kulfiberstængerne kan nå op til 20 meter i højden, uden brug af stige/lift. Dette er både en arbejdsmiljø- og omkostningsmæssig fordel.

Fordele ved anlægget: det tager rammerne med, og gør vinduerne mindre modtagelige for snavs, samt der skal ikke bruges stige/lift.

Et omvendt osmoseanlæg er en filtreringsteknik, hvor man frasorterer ioner og opløste stoffer fra vandet, og dermed ender med de rene vandmolekyler. Når vandet er fri for kalk og andre opløste stoffer, undgås striber og andre efterladenskaber. Det helt rene vand efterlader ruderne SPEJLBLANKE, og som en ekstra gevinst er vandet så effektivt til at opløse snavs og skidt, at der ikke er brug for sæbe eller andre kemikalier.

Få et uforpligtende tilbud


 70120203